Ce spun medicii despre starea de sanatate a Andreei Balan: "A fost un incident obstetrical major"

/ / Modificat: 2019-03-05
Ce spun medicii despre starea de sanatate a Andreei Balan:

Medicii spitalului, unde Andreea Balan a nascut cea de-a doua fetita, au vorbit despre incidentul care s-a intamplat in timpul operatiei de cezariana. Vedeta a facut stop cardio-respirator, iar medicii spun ca un astfel de incident este foarte rar. Se intampla unul la 80.000 de nasteri.

"Pentru ca am primit mai multe solicitari din partea ziaristilor, cu acordul familiei va informam ca evolutia si starea de sanatate a artistei Andreea Balan s-au imbunatatit semnificativ in aceasta noapte. Familia ei a putut sa o viziteze si sa stea de vorba cu ea. Starea ei de sanatate este în continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste. Pe masura ce avem noutati vi le vom comunica.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta la consultiile sau prin investigatiile anterioare. Situatia a fost gestionata cu succes de echipa medicala. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri. Ca si in cazul tuturor pacientilor Sanador, spitalul nostru respecta dreptul lor la viata privata, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fara acordul familiei," au explicat medicii spitalului, despre starea Andreei Balan. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stop cardio-respirator Incident scoala Incident

Articole recomandate

Citeste si despre