Ce scrie in biletul de externare al Andreei Balan, dupa nasterea cu probleme

/ / Modificat: 2019-04-19
Ce scrie in biletul de externare al Andreei Balan, dupa nasterea cu probleme

Andreea Balan a fost acuzata ca si-a inscenat problema de la nastere pentru publicitate.

La o luna si jumatate de la acea intamplare, cantareata a tinut sa demonstreze ca nu este asa si, intr-un volg pe Youtube, a aratat biletul de externare. Ea a citit ce i-a fost scris in documentul medical.

Foto: KanalD

"Am aici biletul de externare din 8 martie, adica la 4 zile dupa cezariana. Este cel mai important bilet de externare pentru ca au mai fost, dupa aceea, inca doua interventii, dar acele bilete de externare sunt mult mai simple. S-a intervenit pentru inlaturarea hematoamelor. In schimb, acest bilet de externare este cel mai important de la cezariana. Si aici scrie negru pe alb ce s-a intamplat in ziua aceea fatidica de 4 martie", spune Andreea Balan.

"In data de 4 martie 2017, ora 17:30, se decide terminarea nasterii prin operatie cezariana. In timpul extractiei intraoperatorii a placentei de 550 gr, aspect macrospoic normal, pacienta prezintă bradicardie severa pana la sistola pentru care se practica de catre medicul anestezist masaj cardiac extern, intubatie oro-traheala si ventilatie mecanica cu reluarea ritmului cardiac rapid cu stabilitate hemo-dinamica sub adrenalina pana la sfarsitul operatiei. Pacienta ramane sub supraveghere in sala de operatii sub suspiciunea de embolie amniotica. La 18:30, pacienta prezinta hemoragie abundenta. Se instituie comisie medicala pentru situatii de urgenta privind suspiciunea de CID. Se decide reinterventia de urgenta pentru curatare. Ulterior, pacienta este admisa in terapie intensiva avand evolutie post-operatorie favorabila, extubata la 4 ore post-operator, devine constienta, e dezorientata, respira spontan, eficient. Si apoi mai sunt alte detalii de "hemodinamica"…

Mai departe, scrie asa: "Tulburari ale memoriei recente, se cere evaluare neurologica si IRM cerebrala."

Chiar am facut in urmatoarele 30 de ore dupa chestia asta. M-au trimis la RMN," precizeaza Andreea Balan.

Pe 4 martie, Andreea Balan a nascut prin cezariana a doua fetita a familiei. In timpul interventiei, cantareata a suferit un stop cardio-respirator.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre