Ce obiecte a ales fetita Gabrielei Cristea de pe tavita, la ruperea turtei

/ / Modificat: 2018-09-26
Ce obiecte a ales fetita Gabrielei Cristea de pe tavita, la ruperea turtei

Bella Victoria Margot, fetita Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda a implinit un anisor pe 23 septembrie si, asa cum cere traditia, micuta a avut parte si de o petrecere de rupere de turta. Si cum la un astfel de eveniment, tavita cu obiecte reprezinta unul dintre momentele-cheie, intrucat se spune ca primele 3 obiecte pe care le alege copilul, ii vor influenta cariera si destinul, Gabriela si Tavi au decis sa transforme acest obicei intr-unul cu adevarat special.

In loc de obiectele clasice care se pun pe tavita, de regula, la ruperea turtei sau taierea motului, prezentatoarea tv si partenerul ei au ales sa puna pe tavita obiecte mai modern. "Ne gandeam sa nu ii punem lucruri traditionale, cum se puneau pe vremuri: foarfeca, piaptan. Si ne tot gandeam ce am vrea sa ii punem, sa ne adaptam putin si la viata noastra de acum. O sa ii pun totusi ruj si parfum, pentru ca vreau sa fie cocheta, dar in loc de piaptan si foarfeca, vom alege un microfon si telefon mobil. Si multe bijuterii din aur! Nu am definitivat lista, ne mai gandim", dezvaluia Gabriela Cristea pentru revista Viva, inainte de eveniment.

Intr-un final, Bella Victoria Margot a avut de ales dintre un microfon, o crema, un pix, creioane de colorat, bani si oglinda. Ce a ales micuta? Gabi Cristea a marturisit entuziasmata pe pagina sa de Facebook ca fiica ei a apucat de pe tavita pixul, oglinda si banii.

Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ruperea turtei Obiecte tavita taiere mot Mamici celebre Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre