Ce mesaje a primit Dana Rogoz de la fiul sau. "Imi vine sa lesin pe loc"

| | Modificat: 2019-05-21 16:25:44

Dana Rogoz este plecata in strainatate si sufera foarte tare de dorul fiul sau, Vlad, in varsta de 5 ani.

Aceasta a povestit ca nici nu a ajuns bine in camera de hotel, ca micutul sau a si inceput sa-i trimita mesaje care au emotionat-o foarte tare pe actrita.

dana-rogoz-fiu

"Sunt plecata la Varsovia. Cum am ajuns in camera de hotel, primesc pe WhatsApp de la Vlad o serie de mesaje audio in care imi spune cat de mult ma iubeste si cum sunt cea mai buna mama din lume. Iti vine sa lesini pe loc. Ma sufoc de dragul lui. Vreau sa opresc timpul, caci stiu ca perioada acestor declaratii nu va dura prea mult.

View this post on Instagram

140/365 Sunt plecata la Varsovia. Cum am ajuns in camera de hotel, primesc pe WhatsApp de la Vlad o serie de mesaje audio in care imi spune cat de mult ma iubeste si cum sunt cea mai buna mama din lume. Ma topesc. Ma sufoc de dragul lui. Vreau sa opresc timpul, caci stiu ca perioada acestor declaratii nu va dura prea mult. Apropo, mame de copii mari, cat timp mai am sa ma bucur de dragostea astfel impartasita, fara cenzura, hiperbolizata, a fiului meu? #perfectumeu #sunttopita #celmaibunmomentalzilei #inregistraridenepretuit

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on May 20, 2019 at 1:56pm PDT

Apropo, mame de copii mari, cat timp mai am sa ma bucur de dragostea astfel impartasita, fara cenzura, hiperbolizata, a fiului meu? #perfectumeu #sunttopita #celmaibunmomentalzilei #inregistraridenepretuit", a scris Dana Rogoz pe contul sau de socializare.

Taguri Dana rogoz Dana rogoz mama Dana rogoz baietel

Articole recomandate

Citeste si despre