Ce a decis Oana Roman in legatura cu fiica sa, dupa ce a anuntat ca divorteaza

/ / Modificat: 2019-12-11
Ce a decis Oana Roman in legatura cu fiica sa, dupa ce a anuntat ca divorteaza

Oana Roman a aruncat bomba finalului de an. Ea a anuntat ca divorteaza de sotul sau, Marius Elisei. Cei doi au decis de comun acord sa se separe, dar sa ramana in relatii bune de dragul fetitei pe care o au impreuna, Isabela, in varsta de 5 ani.

"Scopul nostru comun ramane acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amandurora din toate punctele de vedere," a scris fiica lui Petre Roman pe pagina sa de Facebook.

"Mi-a cauzat o suferinta si o trauma de nedescris"

Ea a dezvaluit si morivul pentru care isi doreste sa ramana in relatii foarte bune cu tatal fiicei sale, iar acesta sa se implice total in viata micutei.

"Cand parintii mei au divortat, tata a decis sa intrerupa orice fel de comunicare si legatura cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferinta si o trauma de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU traiasca aceasta suferinta, si imi doresc ca relatia noastra ca parinti sa ramana una civilizata si de prietenie in a putea sa ne crestem in mod responsabil copilul. (...) Imi doresc sa avem maturitatea de a face impreuna ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem. Relatia noastra ca si cuplu nu mai functioneaza bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca parinti trebuie sa ramana impecabila. Timpul va decide daca lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi, dar acum amandoi stim ca aceasta separare este unica solutie," a mai scris Oana Roman.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Divort Fetita oana roman

Articole recomandate

Citeste si despre