Cauza oficiala a mortii actritei Naya Rivera. Rezultatele autopsiei

/ / Modificat: 2020-07-17
Cauza oficiala a mortii actritei Naya Rivera. Rezultatele autopsiei

Biroul de examinare medicala al disctrictului american Ventura a dezvaluit cauza oficiala a mortii actritei Naya Rivera (33 de ani), al carei trup neinsufletit a fost gasit dupa sase zile de cautari in Lacul Piru, California. 

naya rivera

Autopsia actritei a confirmat ca tanara a murit prin inec si nu exista semne ca ar fi consumat substante interzise, precum droguri, sau alcool. 

"Circumstantele si caracteristicile vizuale indica faptul ca am gasit corpul Nayei Rivera. Identitatea a fost confirmata prin comparatie dentara, iar rezultatele autopsiei sunt in concordanta. Decesul a fost cauzat de inec, iar starea corpului confirma aceasta teorie. La autopsie nu au fost identificate leziuni traumatice sau procese de boala. Nu exista niciun indiciu din ancheta sau examinare cum ca medicamentele sau alcoolul au jucat un rol in moartea sa. Vom initia totusi si o analiza toxicologica”, mai scrie in raport.

Trupul actritei din serialul "Glee" a fost recuperat din portiunea de nord-est a Lacului Piru, situat la 50 de mile nord de Los Angeles, dupa ce aceasta a disparut saptamana trecuta.

Un detaliu din ultimele momente ale actritei i-a emotionat insa pe anchetatori. Familia si prietenii subliniaza ca tanara actrita a murit ca o eroina. Se pare ca Naya Rivera a murit salvandu-i viata fiului ei in varsta de 4 ani, Josey Dorsey.

Barca ar fi fost luata de curenti 

Teoria autoritatilor este ca ambarcatiunea pe care o inchiriasera a inceput sa se indeparteze in timp ce cei doi se aflau in apa: „Credem ca totul s-a petrecut la jumatatea dupa-amiezii. Probabil ca barca a inceput sa fie dusa de curenti pentru ca nu a fost ancorata. Femeia a avut energie pentru a-si duce fiul inapoi, dar nu suficienta pentru a se salva”, a dezvaluit seriful districtului Ventura, Bill Ayub, la o conferinta de presa.

Baiatul de patru ani le-a spus, la randul sau, anchetatorilor ca el si mama lui inotau cand a vazut-o ultima data. Micutul a povestit ca ea l-a urcat pe puntea barcii: "A explicat ca a privit inapoi si a vazut-o disparand sub suprafata apei", a incheiat Ayub.

In 8 iulie, Rivera a inchiriat o barca si a plecat impreuna cu fiul ei in varsta de 4 ani pe un lac aflat la 50 de kilometri de Los Angeles. Pentru ca nu a reaparut, in aceeasi zi au inceput cautarile cu scafandri si elicoptere. Copilul a fost gasit dormind, in barca. Purta vesta de salvare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre