Cati bani a strans Andreea Balan la dubla petrecere: nunta si botezul fetitei

/ / Modificat: 2019-09-17
Cati bani a strans Andreea Balan la dubla petrecere: nunta si botezul fetitei

Dupa 4 ani de relatie si doi copii, Andreea Balan a facut pasul cel mare si s-a casatorit cu George Burcea. In aceeasi zi a avut loc si botezul micutei Clara Maria (6 luni).

Petrecerea a fost una de cinci stele, cu 200 de invitati care s-au delectat cu mancaruri alese, terina de foie gras de rata cu muschi de vita, muschi de porc, legume, napaj din zmeura si chutney de ceapa rosie, spuma de branza, ou de prepelita si icre rosii, tortilla in crusta de susan rosu cu piept de pui si trufe de padure.

Dar din meniu nu au lipsit traditionalele sarmale cu mamaliguta. La final, nuntasii au primit, ca amintire, o bratara din aur care simbolizeaza o aripa de inger.

Cati bani a strans Andreea Balan la nunta si botez

Atmosfera a fost intretinuta de Ristei Band si de Red Blondes, iar dansatorul Andreei, Petrisor Ruge, a oferit un moment coregrafic de exceptie.

Invitatii au fost si ei generosi si le-au daruit mirilor cadouri pe masura. Conform apropiatilor, Andreea si sotul sau au strans la petrecerea de fite circa 50.000 de euro, scrie Click.

Andreea Balan a imbracat trei rochii de mireasa, cea mai spectaculoasa fiind cea de la biserica, confectionata din 500 m de material si o trena de 3 m. Pe ea era brodat numele mirilor, ale fetitei lor mici botezata atunci, povestea lor de dragoste si mai multe nume de melodii preferate de Andreea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan nunta

Articole recomandate

Citeste si despre