Cati bani a cheltuit Gabriela Cristea pentru a avea un copil

/ / Modificat: 2018-11-15
Cati bani a cheltuit Gabriela Cristea pentru a avea un copil

Gabriela Cristea s-a chinuit ani de zile sa ramana insarcinata si a apelat la tot felul de tratamente, inclusiv la fertilizari in vitro. Pentru toate aceste proceduri, vedeta a fost nevoita sa bage adanc mana in buzunar.

Aceasta a dezvaluit ca a cheltuit 30.000 de mii de euro pentru a avea un copil. Ea a facut nu mai putin de sase fertilizari in vitro, dar rezultatul nu a fost cel asteptat.

Foto: CANCAN

„Nu au reusit pe toate pe care le-am făcut. Am facut sase de-a lungul timpului. Inainte sa raman insarcinata cu Victoria am facut, intr-un singur an, inainte cu trei-patru luni de a ramane insarcinata, patru FIV-uri si inca un tratament, practic cinci tratamente intr-un an. Fizic nu ai cum sa faci mai multe. E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologica. Din pacate, in Romania nu exista asistenta asta psihologica,” a marturisit Gabriela.

Cea mai grea perioada

Prezentatoarea a mai povestit ca timp de 10 zile nu s-a ridicat din pat decat pentru a ajunge la toaleta si a apelat chiar si la un psiholog, desi nu a mers constant.

„A fost cea mai grea perioada din viata mea. Tavi imi aducea de mancare. Ma ridicam si ma duceam doar pana la toaleta. Ceea ce este o prostie, daca prinde... prinde oricum", a mai spus Gabriela Cristea.

Vedeta a reusit sa ramana insarcinata, dar pe cale naturala. Ea o are pe Victoria, in varsta de un an, iar in primavara anului viitor va mai aduce pe lume o fetita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Gabriela cristea insarcinata Gabriela cristea sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre