Cate kilograme s-a ingrasat Diana Dumitrecu in 4 luni de sarcina si cum va naste

/ / Modificat: 2019-04-15
Cate kilograme s-a ingrasat Diana Dumitrecu in 4 luni de sarcina si cum va naste

Diana Dumitrescu si-a vazut visul cu ochii. La 35 de ani va deveni mamica pentru prima oara. Actrita este insarcinata in 4 luni si in septembrie va aduce pe lume un baietel. Aceasta a vorbit despre sarcina si kilogramele acumulate pana acum.

"Am fost norocoasa. Am o sarcina foarte usoara, nu am avut greturi, nu mi-a fost rau, totul e  foarte bine. Cresc. Mama creste. Creste si copilul, crestem amandoi. Fix sase kilograme am luat pana acum. E mult sase kilograme, dar na…Sa stii ca m-am tot abtinut, evit sa mananc noaptea, desi mi se face foame. Sper eu sa nu iau mai mult de 15 kilograme in toata sarcina, desi sunt abia in patru luni si am luat deja sase kilograme. Imi e foarte greu sa ma obisnuiesc cu burta care creste de la saptamana la saptamana si mereu ma uit in oglinda si nu sunt obisnuita si imi zic «Doamne, sunt mare, Doamne, sunt grasa», dar e ceva natural," a spus Diana Dumitrescu pentru VIVA.

Cum va naste

Actrita nu s-a decis cum va naste, dar a marturisit ca se teme de acest moment si se gandeste sa faca operatie de cezariana. Dar este sigura ca dupa nasterea naturala isi va reveni mult mai repede.

"Astept sa vad cum se intampla lucrurile. Ideea este ca eu am vorbit cu doctorita mea si i-am spus ca-mi este teama si ca as vrea cezariana. Ea mi-a spus ca facem cum vreau eu, dar daca mi se rupe apa si e totul in regula, prefera sa nu facem cezariana. Cumva, sunt obisnuita cu gandul ca voi naste natural si mi-as dori sa nasc natural, stiu ca astfel corpul isi revine mult mai repede. Iar eu am 35 de ani si cu siguranta nu mi-as reveni la fel de repede ca la 25 si atunci da, prefer sa nasc natural. Dar ramane de vazut, ca totul sa fie bine, copilul sa fie in regula, asta e cel mai important," a mai povestit Diana Dumitrescu.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diana dumitrescu Diana dumitrescu insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre