Carmen Bruma, suparata pe parintii care isi duc copiii bolnavi la gradinita

/ / Modificat: 2018-10-16
Carmen Bruma, suparata pe parintii care isi duc copiii bolnavi la gradinita

Baietelul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea si-a inceput aventura la gradinita. Asta inseamna probleme si pentru parinti. Dupa o perioada petrecuta la o gradinita privata, vedeta l-a mutat pe fiul sau Vlad la una de stat pentru a fi mai aproape de casa.

Decizia pare ca nu a fost, insa, cea mai buna. Carmen Bruma se plange ca multi parinti isi aduc copiii raciti la gradinita pentru ca nu au cu cine sa-i lase acasa. Din cauza aceasta au de suferit si ceilalti micuti. Este si cazul lui Vlad care se imbolnaveste foarte des, mai ales de cand a venit vremea rece.

"Mergem la gradinita. O zi da, trei, nu. Ne-am mutat undeva mai aproape. Incercam sa ne readaptam. Dar pentru ca sunt multi copii in grupa, iar unii vin si raciti, mai luam si noi un virus mic, mai stam acasa," a declarat Carmen Bruma pentru Libertatea. 

II era frica sa-si lase copilul la gradinita

Si anul trecut vedeta a avut de tras. Ii era frica sa-si lase copilul singur la gradinita, pentru ca se temea sa nu pateasca ceva. 

"A fost un mare stres pentru noi. Eu nu am plecat din gradinita multe zile la rand. Stateam afara si asteptam pana se terminau orele. Ma gandeam: daca plange Vlad si eu nu sunt acolo?" a mai marturisit Carmen Bruma.

Acum, a scapat de aceasta temere, iar fiul sau a invatat ca mami trebuie sa merga la job. In schimb, la final de saptamana recupereaza tot timpul pierdut si petrec de fiecare data in trei.

"Abia asteptam weekendul. Mai furam o ora, doua si in cursul saptamanii ca sa stam cu el. Dar este mai greu, pentru ca programele noastre sunt diferite si e greu sa le armonizam in cursul saptamanii," a spus fosta prezentatoatre.

Carmen Bruma a devenit mamica in urma cu patru ani. Ea are o relatie de foarte multi ani cu realizatorul tv Mircea Badea.

Nu crede in casatorie

Desi cei doi sunt impreuna de 18 ani si au un copil impreuna,  nici nu vor sa auda de nunta. 

"De ce as mai face nunta? Dupa 400 de pupaturi iti cam dispare cheful de nunta. In plus, evenimentul in sine nu-mi place din postuta de actor principal. Noi niciodata nu ne-am facut planuri pe termen lung. Nu cred ca oamenii sunt facuti sa fie monogami," a lamurit  vedeta motivul pentru care nu vrea sa se casatoreasca. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carmen bruma Carmen bruma copil Gradinita copii

Articole recomandate

Citeste si despre