Carmen Bruma, despre depresia care i-a marcat viata

/ / Modificat: 2018-11-15
Carmen Bruma, despre depresia care i-a marcat viata

Carmen Bruma este un model de urmat pentru multe femei din Romania. Are 41 de ani, un copil si o silueta de invidiat. Si asta pentru ca are un stil de viata care implica o alimentatie sanatoasa si foarte mult sport.

Insa, lucrurile nu au stat mereu asa. Carmen Bruma s-a confruntat cu depresia si kilogramele in plus, iar aceste amintiri o urmaresc si acum.

Si totul a plecat de faptul ca vedeta a fost nevoita sa paraseasca Romania, pe vremea cand avea 16 ani. Ea s-a muta cu parintii la Moscova, iar acest lucru a afectat-o destul de mult si si-a gasit refugiul in mancare.

"Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat a fost ca m-am ingrasat. Ajunsesem pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bomba sa plecam in Moscova, pentru ca eu visam la America. Am intrat intr-o depresie dupa ce am plecat, desi atunci nu am stiut cu ce ma confrunt. M-am refugiat in mancare. Am luat 30 si ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Insa, am avut un soc cand am vrut sa ma imbrac cu niste blugi si nu am reusit sa-i trag mai sus de genunchi. M-am infometat si apoi am tinut dieta. Apoi am incercat sa invat si sa vad ce pot sa fac sa slabesc. Daca vedeam intr-o vitrina prajituri sau ciocolata imi dadeau lacrimile pentru ca nu aveam voie sa mananc," a povestit Carmen Bruma intr-o emisiune tv.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carmen bruma Carmen bruma regim

Articole recomandate

Citeste si despre