Camelia Potec a trait o drama: "Fiica mea a fost suspecta de tumori"

/ / Modificat: 2019-10-23
Camelia Potec a trait o drama:

Camelia Potec, fosta campiona olimpica la inot, a devenit mama pentru prima oara anul trecut in luna septembrie. 

Sportiva abia astepta sa isi tina in brate fetita, insa bucuria ei a fost umbrita la doar trei luni de la nastere de o drama. Fetita ei a fost suspecta de mai multe tumori, iar medicii au facut numeroase investigatii. 

"Noi am avut si niste probleme de sanatate in primele trei luni si am trecut prin niste momente foarte, foarte grele. Noi speram ca am trecut peste ele, pentru ca trebuie sa revenim acum sa avem siguranta 100% ca nu sunt probleme. Caelia a fost suspecta de foarte multe lucruri negative si atunci a trebuit ca trei luni sa stam numai pe la doctori. A fost suspecta de lucruri nasoale, de la tumori pana la insuficienta... inainte de Craciunul trecut, trebuia sa ajungem sa-i facem un RMN si sa-i facem anestezie totala. Acolo am spus "stop", este prea mult, si daca era sa-i gaseasca ceva la acel RMN, nu se putea interveni pana la un an. si atunci trebuia oricum refacut, la 6 luni sau la un an. Mi s-a parut un pic aiurea ca un copil de o luna si ceva sa-l adormi, sa-i faci anestezie totala, in conditiile in care oricum trebuie sa-i faci si la 6 luni. si atunci am spus "stop", hai sa ne bucuram de Sarbatori, de familie, sa fim toti acolo si sa vedem anul viitor. Iar anul urmator n-a mai fost nevoie", a declarat Camelia Potec intr-un interviu pentru OK!Magazine. 

Camelia Potec  a revenit la munca destul de repede pentru ca este o fire energica si nu putea sta departe de sportivii din lotul de natatie. Ea a marturisit ca reuseste sa echilibreze balanta intre serviciu si familie pentru ca partenerul sau ii este alaturi si o ajuta foarte mult. 

Partenerul de viata o sprijina enorm

"Am facut o intelegere cu partenerul meu si ne ajutam unul pe celalalt, pentru ca nu poti sa-ti iei copilul cu tine si sa stai 6 ore intr-o sedinta sau sa urmaresti calificarile sau finalele mondiale. In momentul in care eu plec cu treaba, el isi ia concediu si o luam si pe cea mica, iar cand pleaca el cu treaba, imi iau eu concediu  si mergem impreuna si, automat, eu am grija de cea mica. In Coreea nu s-a putut. Acum o sa plecam cu ea probabil in decembrie 2 saptamani in Kuweit, acolo unde are el treaba. In rest, pentru deplasarile de o zi-doua, e greu s-o luam cu noi", a spus ea pentru emisiunea "E OK sa fii vedeta?".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre