Cabral, prima imagine cu chipul fetitei sale

/ / Modificat: 2019-10-09
Cabral, prima imagine cu chipul fetitei sale

In decembrie 2018, Cabral si sotia sa, Andreea Patrascu, au devenit parintii unei fetite pe care au botezat-o Namiko. 

Pana acum, cei doi nu au publicat nicio imagine cu chipul micutei lor. Au facut-o acum, la aproape 10 luni de cand micuta a venit pe lume. Fotografia facuta de Cabral a primit deja mii de aprecieri de la fanii celor doua vedete. "Pai... ea e Namiko," a scris taticul in dreptul fotografiei.

De ce nu au aratat chipul fetitei

In urma cu cateva luni, intr-o declaratie savuroasa, in stilu-i caracteristic, Cabral a explicat si motivele pentru care isi doreste discretie maxima in privinta fiicei sale.

namiko

"Ieri ne intreba o tanti pe Insta daca e mutanta, ca de-aia nu-i aratam si ei copila, pentru ca ne e rusine cu ea. Alta cucoana, desteapta tare si ea, intreba cu un zambet insinuant dar tamp daca asteptam sa ne imbogateasca vreo revista care sa-si doreasca sa publice poza cu asta mica. O alta ne spunea intepata ca pana si Printul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori pana si Printului, huo! (...)

Sigur, fiecare are dreptul sa aiba orice asteptari atunci cand da "follow" unuia dintre conturile noastre. (...).

Ca sa nu ne mai lungim… nu tine nimeni copila la secret. Dar nici maimutica de la circ nu facem din ea, ca nu credem ca e bine," scria Cabral pe pagina sa de socializare.Prezentatorul mai are o fiica, Inoke, din casatoria cu ziarista Luana Ibaka.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral Andreea ibaka Fetita cabral

Articole recomandate

Citeste si despre