Cabral despre tatal sau: A plecat putin si s-a intors dupa 13 ani

/ / Modificat: 2018-12-06
Cabral despre tatal sau: A plecat putin si s-a intors dupa 13 ani

Cabral este unul dintre cei mai apreciati prezentatori tv din Romania. Daca acum are o familie fericita, iar in urma cu doua zile a devenit pentru a doua oara tatic, in copilarie, Cabral nu a avut o viata simpla.

Pana la varsta de 6 ani, prezentatorul a fost crescut doar de mama sa, o romanca din Buzau, pentru ca tatal sau l-a parasit dupa ce s-a nascut. A plecat in Congo, tara lui natala.

„Mama, Argentina, o gagica misto din Buzau, venita in Bucuresti la facultate, s-a indragostit de tatal meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenti. Si m-am nascut eu. Pe cand aveam cateva saptamani de viata, tata a avut putina treaba si a trebuit sa plece. Dar n-a lipsit mult, s-a intors cand tocmai implineam 13 ani. Evident ca pentru mine era un strain, dar acest mic amanunt nu l-a impiedicat sa spuna ca a venit sa ma ia in Congo… Nu m-am dus. A mai stat cateva zile si a plecat. Iar”, a scris Cabral pe blogul sau.

Tatal lui Cabral este un medic foarte cunoscut in Congo, a fost Ministrul Sanatatii si s-a facut remarcat si datorita calitatii sale de sustinator al Drepturilor Omului. In copilarie, Cabral isi vedea tatal la televizor, la stiri, unde se vorbea despre vizita lui Nicolae Ceausescu in Congo.

Cabral si-a sunat tatal prima data la varsta de 28 de ani

"Am stat de cateva ori sa ma gandesc daca-l urasc. Nici gand! M-am gandit daca l-as putea ierta. Nu cred. Si mi-am dat seama ca l-am pedepsit, in felul meu, prin indiferenta. Eu am deja un tata. Il cheama Mircea. S-a cunoscut cu mama si ne-a intrat in familie pe cand eu aveam in jur de 6 ani. El m-a plimbat de mana cand strigau anticiorile dupa noi pe strada, el mi-a explicat de ce nu trebuie sa-mi fie frica de intuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tata atat de bun, incat sper sa fiu si eu, la randul meu, un tata la fel de bun pentru fiicele mele”, a mai marturisit Cabral.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral Cabral copii

Articole recomandate

Citeste si despre