Boala de care sufera Kate Middleton in secret

/ / Modificat: 2019-06-26
Boala de care sufera Kate Middleton in secret

Kate Middleton este, fara indoiala, o icoana a modei si una dintre cele mai iubite femei din lume, deoarece face parte din familia regala britanica.

Fiind sotia printului William, mostenitorul tronului, ea va deveni intr-o zi regina. Desi totul pare un minunat basm, nu poate face nimic pentru a combate boala de care sufera in secret.

Cel mai curios lucru este ca nu doar Kate este singura persoana din familie care se confrunta cu aceasta problema. Regina Elizabeta sufera de aceeasi boala, si, desi a apelat la numeroase remedii nu s-a vindecat. Dar asta nu o impiedica sa-si indeplineasca sarcinile care i se cuvin.

De ce sufera Ducesa de Cambridge

De fiecare data cand Kate Middleton calatoreste in caleasca regala, atunci cand ii cere protocolul, luminozitatea ochilor ei se stinge si acel zambet mare care o caracterizeaza si pe care il afiseaza de cele mai multe ori ii dispare de pe fata. Ce o deranjeaza atat de mult pe Ducesa de Cambridge? Greata, spun surse din preajma familiei regale.

Kate Middleton, la fel ca Regina Elisabeta, sufera de cinetoza, o boala care se caracterizeaza prin disconfortul cauzat de miscare, in special in timpul unei calatorii cu masina, cu trenul, cu avionul, cu barca si chiar si cu caleasca. Aceasta probelema afecteaza foarte mult copiii si femeile insarcinate.

Aceste stari pot fi tinute sub control cu ajutorul medicamentelor, dar acestea produc somnolenta si le-ar impiedica pe cele doua sa-si indeplineasca angajamentele oficiale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala Boala kate middleton Ducesa de cambridge

Articole recomandate

Citeste si despre