Banica jr. i-a luat apartament fiului


Stefan Banica jr. a chemat-o in instanta pe mama copilului sau, Camelia Constantinescu. Interpretul spune ca a tinut sa clarifice pe cale judecatoreasca situatia fiului sau.

  

Interpretul a deschis procesul si pentru a cere ca micutul si mama acestuia sa nu mai figureze la domiciliul unde el locuieste impreuna cu Andreea Marin. De asemenea, Stefan Banica jr. a cerut instantei sa lamureasca situatia oficiala a lui Radu Stefan.

Astfel, magistratii s-au pronuntat si au decis ca micutul in varsta de 4 ani sa treaca oficial in custodia mamei lui, Camelia Constantinescu. In aceste conditii, instanta a mai hotarat ca Banica jr. sa-i plateasca fiului sau o pensie alimentara de 40 de milioane de lei pana cand micutul va implini 18 ani.Interpretul a cumparat un apartament pentru fiul sau, lucru recunoscut de Banica intr-un interviu acordat recent presei.

Baietelul s-a mutat deja in noua casa

Interpretul spune ca nu a fost un proces de paternitate, in adevaratul sens al cuvantului, ci o procedura juridica initiata de el pentru a stabili aportul fiecarui parinte la cresterea si educarea micutului Radu Stefan.

Banica sustine ca achizitionarea apartamentului cu trei camere nu are nici o legatura cu procesul si ca a fost "cu un pas inaintea" instantelor. Copilul locuieste impreuna cu mama sa in imobilul cumparat de interpret.

Citeste tot articolul in Libertatea

23 Octombrie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul