Baietelul Danielei Nane, actor in serialul "La urgenta"


Mostenind probabil talentul mamei sale, Codrin a devenit actor pentru o zi pe platourile de filmare ale serialului "La urgenta", in care Daniela Nane interpreteaza unul dintre rolurile principale.

El poate fi urmarit in episodul de maine seara interpretand rolul copilului brancardierului Costel, care a venit la spital sa-si viziteze tatal, insotit de mama lui din film, interpretata de Dorina Chiriac. Baietelul de numai sase ani a fost extrem de cooperant la filmari si a facut intocmai ce i-a cerut regizorul Andrei Zinca, mai putin in momentul unei scene dramatice, cand, in loc sa fie sobru, radea cu gura pana la urechi.


"Cand s-a dat stop, m-am dus spre el sa-i fac observatie, insa m-a oprit regizorul cu un semn.

Nu stiu ce i-a spus, dar dupa aceea Codrin a jucat foarte bine!", povesteste Daniela Nane.

Daniela nu l-a dus niciodata pe Codrin la castinguri, desi a primit mai multe oferte in acest sens. Asta pentru ca nu a vrut sa-l streseze, asa incat a refuzat de fiecare data. Numai ca acum, dupa ce a crescut, venind in vizita la platou, Codrin a spus ca vrea si el sa joace in film: sa-l cheme Vlad si sa fie doctor, nu pacient. Pana la urma a ajuns sa fie unul dintre copiii brancardierului interpretat de Marius Chivu.

Citeste tot articolul in: Curentul  

13 Decembr ie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul