Au fost alese „Miss Mamicile” lui Maruta
 

Mihaela Tanase din Bucuresti (locul 1), Medana Olimpia din Cluj (locul II) si Mioara Mateescu din Bucuresti (locul III) sunt cele mai frumoase mamici dintre cele care urmaresc emisiunea lui Catalin Maruta. Castigatoarele concursului au fost stabilite la finalul editiei de vineri, 30 martie, ocazie cu care s-au mai acordat diplome si pentru: cea mai sexy mamica, cea mai iubitoare mamica, cea mai populara mamica, cea mai responsabil mamica, cel mai nastrusnic copil, cel mai cuminte copil, cel mai haios copil, cea mai vorbareata mamica, cea mai spontana mamica, cea mai buna voce, cea mai buna poveste.


Clasamentul a fost stabilit exclusiv de telespectatori, prin voturile exprimate zilnic, prin SMS sau pe forumul emisiunii deschis special pentru acest inedit concurs de miss. Asa cum a fost anuntat, in saptamana 26 - 30 martie 2007, emisiunea Tonomatul DP2 a organizat un concurs de miss pentru telespectatoarele mamici cu copii mici. Pe adresa de email a emisiunii s-au primit peste 2.000 de poze ale telespectatoarelor si ale copiilor lor, din care s-a realizat o selectie a celor mai frumoase 20 de tinere mamici, cate 5 pentru fiecare editie din saptamana. De luni pana joi, ele au fost prezente in emisiune impreuna cu copiii lor si au sustinut diverse probe, la sfarsitul fiecarei editii voturile telespectatorilor stabilind concurentele calificate pentru faza finala.

Pe parcursul intregii saptamani, Garsoniera lui Maruta a devenit un imens spatiu de joaca pentru prichindei, care nu s-au sinchisit de prezenta adultilor, chiar daca acestia au fost vedete renumite precum: Nico, Nicola, Delia, Matteo, Catalin Crisan, Maria Dragomiroiu, Voltaj, Radu Ille. Daca le-a fost foame, au fost hraniti in direct (din biberon sau direct de la san), le-au fost schimbate scutecele, au ras, au plans, au demontat decoruri sau, spre marea bucurie a lui Maruta, au tras un pui de somn. O mare parte din distractia celor mici a putut fi urmarita in direct de telespectatori, care nu au stiut totusi ca, timp de o saptamana, echipa Tonomatului a lucrat sub un adevarat asediu. Atat studioul 4, cat si regia de emisie au fost asaltate de mamici, bunici, tatici, cu totii veniti sa asiste la concursul in direct.

Ca probe, in etapa de calificari, mamicile au interpretat cantece de leagan, au spus cate o „poveste de adormit copiii, au recunoscut cate o mamica celebra si au raspuns la diverse intrebari fulger (de genul: „la cate luni se schimba biberonul, ce temperatura trebuie sa aiba laptele” etc). In finala de vineri, probele s-au schimbat iar mamicile s-au luat la intrecere care coase mai repede trei nasturi, care canta mai frumos un cantec la alegere, care spune bancul cel mai bun si care stie raspunsul la diverse ghicitori. In plus, ele au raspuns la intrebarea „ce ati schimba in lume, ca sa ii fie bine copilului?

02 Aprilie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul