Angelina Jolie si-a luat copilul


Celebra actrita Angelina Jolie a ajuns miercuri seara in Vietnam pentru a-l lua pe baietelul in varsta de 3 ani si jumatate pe care urmeaza sa-l infieze. Actrita s-a dus direct la orfelinatul din Ho Chi Minh, unde se afla micutul. Ajunsa la orfelinat, Angelina Jolie a fost primita ca un adevarat star. Actrita a fost intampinata de 20 de copii imbracati in costume traditionale vietnameze, care i-au oferit flori. Actrita in varsta de 31 de ani s-a deplasat in Vietnam impreuna cu fiul ei Maddox, in varsta de 5 ani. Potrivit presei britanice, daca totul merge conform planului, Angelina Jolie l-ar putea lua pe micutul vietnamez in Statele Unite chiar in acest week-end.


In cursul zilei de azi, actrita Angelina Jolie va organiza o ceremonie oficiala la departamentul vietnamez de justitie, in cadrul careia se va anunta incheierea procesului de adoptie.

Dupa ceremonie, ea se va deplasa la consulatul american din Ho Chi Minh. Oficialii americani vor analiza toate actele de adoptie pentru a putea elibera un pasaport pentru noul membru al familiei Jolie-Pitt. Pana in prezent, Angelina Jolie are 3 copii, doi fiind adoptati: Maddox din Cambogia si Zahara din Etiopia. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt este fetita care a rezultat din relatia actritei cu celebrul Brad Pitt. Fetita s-a nascut anul trecut in luna mai.

(Andrei Vulpescu)

Citeste tot articolul in: Vedeta.ro   

16 M artie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul