Angelina Jolie poate pierde custodia fetitei Zahara
 

In luna iulie a anului 2005, actrita Angelina Jolie a semnat actele de adoptie pentru Zahara, atunci in varsta de numai 6 luni.

 
Cand a fost facuta publica adoptia micutei fetite din Etiopia, despre Zahara s-a spus ca este orfana din cauza maladiei SIDA.

Hartiile privind renuntarea drepturilor asupra copilului, au fost semnate de bunica fetitei, care la momentul respectiv a declarat ca mama fetitei este decedata.

Acum, Mentewab Dawit Lebiso, o femeie in varsta de 24 de ani, declara ca este mama micutei Zahara si doreste sa fie repusa in drepturi ca mama a micutei.

Aceasta povesteste ca Zahara a venit pe lume in urma unui viol, agresorul ne fiind identificat nici pana in prezent.


Dupa ce a nascut fetita in ianuarie 2005, femeia a abandonat-o deoarece nu avea posibilitatile financiare pentru cresterea unui copil.

Agentia prin intermediul careia s-a incheiat procesul de adoptie declara ca detine actele semnate de bunica fetitei, acte in care mama figureaza ca fiind decedata.

De cealalta parte a baricadei se afla bunica fetitei care sustine ca nu a semnat nici un fel de document de cedare a custodiei.

In cazul in care, se dovedeste ca nu exista acele acte de cedare a custodiei, tribunalul poate decide ca Zahara sa fie inapoiata mamei sale biologice.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

15 N oiembrie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul