Andrei Stefanescu, raspuns dur pentru Olivia Steer dupa ce l-a acuzat ca joaca un rol si nu are Covid

/ / Modificat: 2020-06-22
Andrei Stefanescu, raspuns dur pentru Olivia Steer dupa ce l-a acuzat ca joaca un  rol si nu are Covid

Olivia Steer l-a ironizat pe Andrei Stefanescu, dupa ce acesta a povestit cum si-a luat ramas bun de la familie in momentul in care a trebuit sa plece la spital, pentru ca a fost confirmat cu coronavirus.

Cantaretul a spus ca si-a trezit sotia si si-a pupat ful care dormea.Olivia Steer l-a acuzat ca "joaca un rol" si ca nu este infectat cu noul virus.

"Cand nu-ti inveti bine rolul si nu ai timp nici de repetitii, ca te cheama astia deja pe scena," a fost comentariul acid al sotiei lui Andi Moisescu.

Andrei Stefanescu: "Mi-a venit efectiv sa plang"

Andrei Stefanescu a vorbit despre ce a simtit cand a vazut atacul Oliviei Steer, dar si al altor persoane din mediul virtual.

"Nu am facut rau nimanui. Nu am omorat pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc sa fiu in spital, nu mi-am dorit sa fiu pozitiv, nu mi-am dorit sa fiu criticat, nu mi-am dorit sa promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur si simplu am povestit intamplarea mea. Sunt extrem de dezamagit!

Mi-a venit efectiv sa plang. Eu o stiu pe Olivia Steer, aveam o parere buna despre ea. Am ramas extrem de dezamagit, efectiv nu-mi vine sa cred ceea ce am citit, ca fac parte dintr-un plan, ca este un scenariu.

Eu am dormit cu baietelul meu in pat, fiind bolnav, pentru ca nu am stiu ca asa e nenorocita asta de boala. E asimptomatica la mine, alti oameni au simptome mai grave. Am exemple langa mine, aici. Sunt oameni care sufera cu adevarat si pleaca dintre noi," a spus Andrei Stefanescu pentru Antena 3.

Artistul a adaugat ca familia sa trebuie sa stea izolata in acest moment. Potrivit DSP memebrii familiei sale vor fi testati doar daca vor prezenta simptome.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andrei stefanescu Olivia steer Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre