Andreea Raicu, dezvaluire dureroasa despre tatal sau: "Cand nu simti dragostea unui parinte, esti dezamagit"

/ / Modificat: 2019-09-19
Andreea Raicu, dezvaluire dureroasa despre tatal sau:

Andreea Raicu a ajuns la varsta de 42 de ani, dar nu s-a casatorit si nu a facut nici copil. Fosta prezentatoare a vorbit din nou despre relatia pe care a avut-o cu tatal sau, ceea ce a facut-o sa perceapa altfel barbatii si toate relatiile ei de dragoste au esuat.

Andreea a marturist ca, desi l-a iubit foarte mult, ea si tatal sau nu s-au inteleles foarte bine. Ba chiar au avut o relatie conflictuala.

"S-a creat in mintea mea o conditionare, potrivit careia trebuie sa muncesc foarte mult ca sa obtin dragostea cuiva. Gresit! Pentru dragostea cuiva nu trebuie sa depui efort. Cu tatal meu am avut o o relatie foarte agitata si foarte conflictuala. Atunci cand nu simti dragostea unui parinte si vezi ca el nu are incredere in tine, esti dezamagit, iar eu eram o rebela. Cumva am incetat orice comunicare cu el (...)

Este foarte multa durere emotionala cand stii ca tatal tau nu este un suport pentru tine, cand nu e acolo sa te sprijine, e foarte dureros. Mai ales pentru o fata care cauta dragostea tatalui. Stiam ca ma iubeste, pentru ca atunci cand eram bolnava, el era singurul care voia sa se ocupe de mine si o facea intr-un mod absolut minunat," a spus Andreea Raicu, la emisiunea online realizata de Madalin Ionescu pe pagina lui de Facebook.

Tatal Andreei Raicu a murit in urma cu aproape 20 de ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea raicu

Articole recomandate

Citeste si despre