Andreea Banica, probleme cu baietelul la gradinita. "Mi-a transmis ca nu este normal asa ceva"

/ / Modificat: 2019-09-27
Andreea Banica, probleme cu baietelul la gradinita.

 Andreea Banica si-a dat baietelul la gradinita, dar micutul Noah a refuzat sa stea departe de mama lui, chiar si pentru cateva ore.

In aceasta situatie, cantareata a stat alaturi de fiul ei pentru a-l ajuta sa se acomodeze. Dar, pentru ca parintilor nu le este permis sa ramana impreuna cu copiii, Andreea Banica a trebuit sa-i caute alta gradinita.

"Directorul gradinitei mi-a transmis ca nu e normal ca parintii sa ramana cu copiii in gradinita, ca asta e politica institutiei, nu se acorda astfel de privilegii, iar eu m-am simtit prost vis-a-vis de situatia pe care am creat-o si mi-am dat seama ca nu pot sa raman cu Noah si sa fac acomodarea lui usoara, drept pentru care am ales sa plec de acolo, sa renunt la gradinita. Nu mi se pare normal sa ii dau copilului impresia ca il abandonez (...)

Am gasit foarte repede o gradinita aproape de casa noastra, cu un loc de joaca imens. Doamna educatoare este extraordinara, foarte zambareata si foarte dulce la glas. Noah nu a plans, a plecat cu doamna educatoare pe scari sa viziteze gradinita, s-a plimbat prin birou, prin celelalte clase (....) dar in prezenta mea. Acum sunt foarte fericita, am gasit in cele din urma o gradinita la care Noah merge mai vesel," a scris Andreea Banica pe pagina de socializare.

Andreea Banica si Lucian Mitrea sunt impreuna de 25 de ani si au doi copii, Sofia (10 ani) si Noah (2 ani).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea banica

Articole recomandate

Citeste si despre