Andreea Balan sufera pentru fetitele sale: "Vor avea alta traiectorie in viata"

/ / Modificat: 2020-03-05
Andreea Balan sufera pentru fetitele sale:

Andreea Balan si-a dorit intotdeauna sa aiba o familie. Dar visul sau este pe cale de a se destrama. Ea s-a despartit de sotul sau, actorul George Burcea, si a ramas cu cele doua fetite, Ella Maya (3 ani) si Clara Maria (1 an).

Andreea Balan a aparut pentru prima data in public de la aparitia zvonurilor ca divorteaza. Ea a o oferit informatii importante despre ruptura care s-a produs intre ea si George Burcea si a recunoscut ca sufera foarte mult.

"Chiar vorbeam cu prietenle mele ca de o saptamana nu am plans si astazi am plans pentru prima oară. Si am tiunut in corp si am slabit mult. Dar este o situație pe care eu nu am putut sa o schimb. Este o situatie care nu a tinut de mine," a spus Andreea Balan la emisiune Xtra Night Show.

Andreea Balan sufera pentru fetitele sale

Artista sufera cel mai mult pentru fetitele sale. Ea stie ca divortul la va afecta foarte tare si le va provoca o trauma, iar viata lor se va schimba radical. De aceea regreta foarte mult ca si-a pierdut casnicia.

"Fetele noastre vor avea acum o alta traiectorie in viata. Cand un copil creste fara un parinte in casa degeaba parintele ala vine odata pe saptamana sau de 5 ori pe saptamana. Nu, parintele ala nu mai locuieste in casa. Fetele vor avea o traiectorie diferita pentru ca tatal lor nu va mai locui cu ele si nu o vor mai vedea pe mami care se iubește cu tati, nu vor avea reperul de familie si asta ma doare cel mai tare. Poate nu vom mai avea Craciun impreuna, sarbatori impreuna si lucrul asta ma doare, iar asta e apasarea oricarei femei divortate. Poate va realiza si el acest lucru," a mai marturist Andreea Balan la Antena 1.

George Burcea, prins drogat la volan

Pe 21 februarie, sotul Andreei Balan a fost prins drogat la volan, chiar la cateva strazi distanta de casa in care a locuit cu artista. Acum, actorul este cercetat penal. 

"Barbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicand o valoare pozitiva pentru consumul de substante psihoactive. Persoana in cauza a fost transportata la o unitate spitaliceasca din Bucuresti in vederea prelevarii de mostre biologice de sange si urina. In cauza se efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive," a fost comunicatul emis de IPJ Ilfov. 

Andreea Balan si George Burcea s-au cunoscut in urma cu patru ani, dar s-au casatorit in septembrie 2019, in ziua in care au botezat-o pe fetita cea mica. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Fetite Divort George burcea Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre