Andreea Balan si-a invitat tatal la nunta. "Nu pot sa spun ca suntem prieteni"

/ / Modificat: 2019-08-13
Andreea Balan si-a invitat tatal la nunta.

Neintelegerile din Andreea Balan si tatal sau sunt de notorietate. Cantareata l-a acuzat de multe ori ca i-a distrus copilaria, ca a indurat batai si pedepse de la parintele sau pentru a face performanta pe scena.

Aceasta l-a mai acuzat si pentru faptul ca i-a cheltuit toti banii stransi in perioada de glorie a trupei "Andre", iar la 18 ani s-a trezit cu conturile goale.

Dupa ani de terapii, Andreea Balan a revenit la sentimente mai bune fata de tatal sau. Dar nu au o relatie foarte apropiata.

"Nu mai este un subiect sensibil de mult. Asa cum am evoluat in general, am evoluat si la acest capitol. Ma inteleg foarte bine cu tata si imi doresc ca el sa fie bine, sa fie fericit. Avem o relatie foarte OK, vine si o vede pe Clara, o vede pe Ella cand doreste el. Doar ca nu locuieste aproape de noi. Locuieste in Ploiesti si ne vedem foarte rar," a marturisit Andreea Balan pentru revista VIVA!

Andreea Balan si-a invitat tatal la nunta

Sandel Balan nu a fost prezenta la cununia civila a fiicei sale, pentru ca nu a fost invitat. Andreea a vrut sa fie un eveniment restrans, cu persoane apropiate, insa se afla pe lista de invitati la nunta care va avea loc pe 15 septembrie.

"Este invitat la nunta. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru ca nu avem lucruri de impartit, nu avem ce sa ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunam sa ne intrebam de sanatate de Craciun si de Paste, atat. In rest, nu pot sa spun ca suntem prieteni," a mai spus Andreea Balan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan nunta Nunta

Articole recomandate

Citeste si despre