Andreea Balan s-a razgandit! Vrea custodia totala a fiicelor sale

/ / Modificat: 2020-05-26
Andreea Balan s-a razgandit! Vrea custodia totala a fiicelor sale

Andreea Balan s-a razgandit! Desi initial spunea ca isi doreste ca George Burcea sa ramana implicat in viata celor doua fetite pe care le au impreuna, artista a decis sa ceara custodia totala la tribunal. 

Andreea a marturisit ca nu mai exista nicio sansa de impacare cu George, mai ales dupa ce acesta a denigrat-o in public. Pentru a calma apele, actorul a postat un clip video pe instagram unde isi arata devotamentul pentru micutele lui. 

In clipul postat, fostul sot al Andreei Balan face paine alaturi de fetitele lui, aratandu-le astfel fanilor implicarea sa in activitatile de familie, chiar daca nu mai locuieste sub acelasi acoperis cu Andreea Balan.

Potrivit unor surse citate de Wowbiz, Andreea Balan a vrut, initial, sa il lase pe George in viata copiilor, dar, ulterior, s-a razgandit.

Vrea sa demonstreze ca George Burcea nu este un tata potrivit pentru ele

„Initial, ea ar fi acceptat sa ii permita anumite lucruri lui George, dar apoi s-a vazut injurata de el. Iar acest lucru a deranjat-o enorm, mai ales ca a fost public si ca, inca, legal, nu sunt despartiti.

Comportamentul lui fata de ea pare sa vina in contradictie cu tot ce sustinea el despre agresiunea la adresa femeilor. Asa ca Andreea a decis sa mearga la tribunal, iar acolo sa se judece cu George Burcea”, a spus sursa.

„Vrea custodie totala a celor doua fetite si vrea sa demonstreze ca George Burcea nu este un tata potrivit pentru ele, ca a consumat droguri si ca are iesiri discutabile si controversate pe conturile de socializare. Mai mult, pentru ca a fost jignita si eforturile facute de ea in relatie, timp de atatia ani, inclusiv cele financiare, au fost considerabile, vrea ca George Burcea sa plateasca pensie alimentara. Nu are nevoie de banii lui, dar vrea sa il invete sa fie responsabil”, a mai spus sursa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre