Andreea Balan recunoaste ca merge la psiholog. "Madalina Manole nu a fost sfatuita de apropiatii ei"

/ / Modificat: 2019-08-08
Andreea Balan recunoaste ca merge la psiholog.

Andreea Balan a cunoscut succesul de cand era un copil, dar a indurat si multe suferinte. Nu o data, cantareata a povestit despre comportamentul dur al tatalui sau care o batea si o pedepsea pentru a face performanta pe scena. Si toate acestea si-au pus amprenta pe psihicul ei.

Foto:Viva

Desi acum are o viata linistita si este o femeie implinita, are doua fetite, iar pe 15 septembrie va ajunge in fata altarului alaturi de iubitul sau George Burcea, Andreea a marturisit ca de cativa ani merge la terapeut, pentru ca e minunat sa poti discuta cu un om care te ajuta sa iti depistezi problemele sau frustrarile si apoi te ajuta sa le rezolvi.

"Sfatul meu este ca, atunci cand ai o problema, sa te duci la terapie. Drept dovada, Madalina Manole nu a fost sfatuita de apropiatii ei, si nu au bagat-o in seama si a ajuns la ce a ajuns… Adica e foarte important pentru apropiati sa vada ca exista o problema si sa te sfatuiasca cum trebuie.

Si mai ales TU si sa nu crezi ca rade lumea de tine daca te duci la terapie. In Romania, mentalitatea asta e "Nu am nevoie de psiholog, eu le stiu pe toate, eu sunt cel mai tare, cel mai destept, nu am nevoie!"

Din contra! E ca un prieten care te ajuta sa intelegi mai bine anumite lucruri. Dar prietenul ala are facultate si isi explica niste lucruri si iti face niste de-clickuri pe care tu nu poti sa le faci singur. Mi se pare minunat sa ai aceasta optiune!", a marturisit Andreea Balan, pentru VIVA!.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre