Andreea Balan, mesaj pentru George Burcea: "Nu doresc ca fetele sa cunoasca vreo iubita cel putin 3-4 ani"

/ / Modificat: 2020-06-26
Andreea Balan, mesaj pentru George Burcea:

Andreea Balan a trecut prin clipe grele, dupa ce sotul sau, George Burcea, a plecat de-acasa dupa doar 6 luni de la nunta. Ea a ramas cu cele doua fetite si asteapta inceperea procesului de divort.

Cantareata face tot posibilul ca micututele sale, Ella si Clara, sa nu resimta despartirea si a vorbit despre momentul in care George Burcea isi va reface viata. Ea nu vrea sa le prezinte fetelor vreo iubita in urmatorii 3-4 ani.

"Nu doresc ca fetele mele sa cunoasca vreo iubita cel putin trei-patru ani si, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema sa le ia la el, unde locuieste, deoarece sunt foarte mici. Totodata, nici eu nu voi aduce un alt barbat in aceasta casa si nu le voi prezenta pe nimeni," a declarat Andreea Balan pentru revista VIVA!.

Andreea Balana: "M-am simtit abandonata emotional si fizic"

Andreea Balan a marturtisit ca s-a simtit abandonata de sotul sau dupa episodul dramatic de la nastere celei de-a doua fetite, cand a suferit un stop cardio-respirator chiar pe masa de operatie. In urma acestei situatii, artista nu va mai putea face copii. 

"M-am simtit abandonata emotional si fizic. M-a durut foarte mult faptul ca el nu a inteles ce pierdere emotionala si fizica am avut atunci, eu nemaiputand sa am copii. A fost alaturi de mine in primele luni de la nastere, dar apoi s-a indepartat si nu i-a mai pasat de ceea ce simt. Visul meu cel mai mare era sa am o familie, iar acum, fiind mama singura, e destul de greu de gestionat, atat emotional, cat si fizic si logistic. El va putea sa isi faca alta familie, cu alti copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodata, ma refer la posibilitatea de a fi impreuna cu tatal copiilor mei. Imi doresc si sper ca voi gasi pe cineva care ma va accepta asa cum sunt," a mai spus artista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre