Andreea Balan, despre trauma de la nasterea celei de-a doua fetite: "Fata de Clara am o sensibilitate"

/ / Modificat: 2020-02-10
Andreea Balan, despre trauma de la nasterea celei de-a doua fetite:

Pentru Andreea Balan, luna martie are o insemnatate aparte. In urma cu aproape un an, pe 4 martie, a venit pe lume cea de-a doua fetita a sa, Clara Maria. Dar fericirea a fost umbrite de momentele grele prin care a trecut cantareata la nastere. 

Andreea Balan a fost la un pas de moarte din cazua unei embolii cu lichid amniotic. Artista a suferit un stop cardio-respirator si a fost resuscitata.  

Vedeta a ramas traumatizata de aceasta experienta si a marturisit ca simte o sensibiltate mai mare pentru fetita sa cea mica, pentru ca isi aminteste mereu prin ce a trecut la nastere.

"Fata de Clara am o sensibilitate mai mare. Pentru ca am trecut prin ce am trecut. Poate e ciudat sa spun asta, dar m-a facut sa vad altfel lucrurile," a declarat Andreea Balan la Antena Stars.

Andreea Balan nu mai poate avea copii

In afara de cezariana, Andreea Balan a mai suferit alte doua interventii din cazua unor chisturi care s-au format pe sub operatie. Din acest motiv cantareata nu mai poate avea copii, desi sotul sau si-ar mai fi dorit un baietel. Insa, se considera o femeia implinita, pentru ca si-a indeplinit cel mai mare vis, acela de a avea o familie. 

"Mi-am dorit o familie si am gasit un barbat care sa ma completeze in sensul asta," a mai spus Andreea Balan.

Despre ceea ca s-a intamplat la nasterea fiicei sale, artista considera ca a primit a doua sansa de la viata si si-a dat seama ca trebuie sa se bucure de ea.

"A fost incercarea vietii mele. Te schimba, e clar, imi doresc sa fiu un om mai bun si sa traiesc in prezent. Sa ma bucur de viata, mi s-a dat o a doua sansa. (...) Viata m-a calit si am trecut prin multe lucruri urate de-a lungul vietii," marturisea Andreea Balan la o luna dupa nasterea cu probleme. 

Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit in sepotembrie anul trecut, in aceeasi zi in care au botezat-o si pe mezina familiei. Cei doi au impreuna doua 2 fetite, Ella (3 ani) si Clara (11 luni).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre