Andreea Balan, despre divortul de George Burcea si durerea de a fi mama singura: "Imi dau lacrimile"

/ / Modificat: 2020-05-29
Andreea Balan, despre divortul de George Burcea si durerea de a fi mama singura:

Andreea Balan a trait intr-un an cat altii intr-o viata. Ea a fost la un pas sa-si piarda viata in timpul celei de-a doua nasteri, cand a suferit un stop cardio-respirator. La nici un an dupa acest moment, Andreea Balan s-a despartit de sotul sau, actorul George Burcea.  

Casnicia artistei a durat doar 6 luni. Tatal fetilor sale a ales sa plece de-acasa, motivand ca nu isi mai iubeste sotia. Andreea a marturisit ca schimbarea de comportament a lui George Burcea a venit ca un soc pentru ea si nu se astepta sa divorteze, mai ales atat de repede.

"In prima faza, am fost socata si suparata, si apoi, cand a trebuit sa ies public si sa confirm, am intrat pe mecanismul de shut down al emotiilor si am fost amortita emotional. Actionam doar in baza mintii, fara sa imi dau seama de ceea ce simt. De mic copil, ca sa pot sa trec peste socuri sufletesti, am avut acest mecanism de anihilare a emotiilor si am actionat in functie de ce imi spunea mintea. Pe social media nu am aratat ce am simtit cu adevarat, pentru ca nu am vrut sa spuna publicul ca ma victimizez. Unii oameni sunt rai si rad de suferinta ta," a declarat Andreea Balan intr-un interviu pentru revista VIVA!.

Andreea Balan: "Pleca de-acasa si venea spre dimineata"

Artista a dezvaluit ca mariajul sau a inceput sa scartiie in luna decembrie a anului trecut, cand sotul sau pleca din cea in ce mai mult de-acasa.

"Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai ca, in decembrie, pleca si venea spre dimineata si era destul de rece. In tot acest context, eu faceam noapte alba cu fetele, deoarece se trezeau pe rand sa pape lapte si pendulam intre camerele in care dormeau. Noaptea, era nevoie sa fim amandoi si ne facuseram un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetite, avand in vedere ca ambele se trezeau sa bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar," a mai spus Andreea Balan.

Andreea Balan: "Mi se rupe sufletul in doua"

Pe Andreea Balan o afecteaza cel mai mult faptul ca fiicele sale nu vor creste alaturi de tatal lor, mai ales ca in viata Clarei, fetita cea mica a cuplului, George Burcea nu a fost mai deloc prezent.

"Cel mai greu imi este, si chiar imi dau lacrimile, atunci cand Ella imi spune ca ii este dor de el sau cand imi spune ca isi doreste sa vina sa o vada macar putin si ca, ulterior, poate pleca inapoi la munca. Apoi, cand o privesc pe Clara, de asemenea ma intristez, deoarece el nu a fost atat de prezent in viata ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul in doua, deoarece stiu ca ele nu vor avea o familie normala, cu mami si tati in casa, si stiu ca eu trebuie sa compensez cum pot lipsurile acestea emotionale. Ambele vor resimti lipsa lui, dar diferit," a adaugat cantareata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan George burcea Mama singura

Articole recomandate

Citeste si despre