Andreea Balan, despre despartirea de sotul sau: "Nu m-am imaginat niciodata in postura de mama singura "

/ / Modificat: 2020-03-04
Andreea Balan, despre despartirea de sotul sau:

Ziua de 4 martie este una cu totul speciala pentru Andreea Balan. Este ziua in care a devenit mama pentru a doua oara, dar bucuria i-a fost umbrita de stopul cardiorespirator pe care l-a suferit pe masa de operatie. Artista a fost la im pas de moarte, fiind resuscitata timp de un minut.

In acest moment, Andreea Balan nu traverseaza cea mai buna perioada din viata sa. Ea s-a despartit de sotul sau, actorul George Burcea, dupa doar cinci luni de la nunta si asteapata sa inceapa procesul de divort.

"Eu am trait intr-un an cat altii in 10. Nasterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scena, nunta, concerte si apoi separarea. Este foarte greu sa existe acest rollercoaster emotional si nu e usor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodata in postura de mama singura si nu mi-am dorit acest lucru. Tot ceea ce fac este pentru binele fetitelor mele. Important este ca ele sa nu simta nimic din ce se intampla si sa fie fericite," a declarat Andreea Balan pentru ELLE.

"Sunt suma lucrurilor traite"

Cantareata s-a consolat cu gandul ca in curand va fi o femeie divortata, desi si-a dorit intotdeauan o familie. "Toata viata am alergat dupa fericire" scria artista in urma cu cateva zile pe pagina de socializare. Chiar si asa, ea spera ca intr-o zi totul va fi bine in viata ei. 

"Am acceptat ceea ce nu pot controla si am inteles ca asa e viata, imprevizibila, si ca nu avem ce face decat sa mergem inainte cu speranta ca intr-o zi va fi mai bine," a mai spus Andreea Balan.

Andreea Balan este convinsa ca tot ce a trait in viata a ajutat-o sa fie mai puternica si sa treaca peste fiecare obstacol care ii iese in cale

"Fiecare experienta mai putin placuta din viata mea m-a intarit si m-a facut mai puternica. Sunt suma lucrurilor traite, doar ca puterea mea nu poate fi acceptata si inteleasa de oricine si intimideaza," a precizat artista pentru sursa citata.

Sursa: elle.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Mama singura Despartire

Articole recomandate

Citeste si despre