Andreea Balan, despre cum s-a zbatut intre viata si moarte: "Am fost inconstienta 20 de ore. A trecut moartea pe langa mine"

/ / Modificat: 2019-03-06
Andreea Balan, despre cum s-a zbatut intre viata si moarte:

Andreea Balan a vorbit pentru prima data despre clipele de groaza prin care a trecut in timpul operatiei de cezariana. Cantareata a marturisit ca totul s-a intamplat dupa ce fetita venise pe lume, din cauza unei embolii cu lichid amniotic. 

"Am trecut prin focuri periculoase. Aceasta embolie poate surveni si la nasterea naturala, nu doar la cezariana si provoaca soc, stop cardiac, lichidul amniotic intra in sange, nu se stie de ce. Am fost la un pas sa mor. A trebuit sa curete sangele, am avut nevoie de transfuzii. Acum sunt fericita pentru ca mi-am dat seama ca a trecut moartea pe langa mine. Dupa ce au scos copilul s-a pornit o cascada greu de oprit si nu-si dadeau seama ce se intampla," a declarat Andreea Balan, pentru Antena 1.

A apucat sa-si pupe fetita

Vedeta a marturisit ca nu-si aminteste decat momentul in care si-a pupat fetita, imediat dupa ce s-a nascut.

"Imi amintesc ca mi-au pus-o pe obraz, am pupat-o si apoi a intervenit acea problema, mi-am pierdut cunostinta si m-au intubat. Si am fost inconstienta vreo 20 de ore. Medicii mi-au povestit ca am fost la un pas sa mor. Am ramas asa, nu mi-am dat seama ca a fost atat de grav," a mai spus cantareata.

"Nu ma dezlipesc de ea"

Vedeta a vorbit si despre fetita sa, Clara Maria, pe care a tinut-o azi, pentru prima data in brate."Nu ma dezlipesc de ea. E foarte mititica. Am si uitat ca si Ella Maya era asa. Are par mult, brunetinica asa. Am doi copii sanatosi si asta este cel mai important," a mai marturisit cantareata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Stop cardio respirator

Articole recomandate

Citeste si despre