Andreea Balan a fost la un pas sa piarda sarcina

/ / Modificat: 2018-12-12
Andreea Balan a fost la un pas sa piarda sarcina

Andreea Balan asteapta cel de-al doilea copil al sau, o fetita care se va naste in primavara anului viitor. Cantareata a marturuist ca are parte de o sarcina usoara, care nu o impiedica sa-si continue activitatea legata de concertele sale.

Nu acelasi lucru poate spune despre prima sarcina, cand a fost obligata sa ia o pauza pentru ca risca sa nasca prematur.

"Daca as fi facut efort, pierdeam sarcina. Medicul meu mi-a recomandat sa nu mai dansez decat pana in luna a sasea. Este o diferenta foarte mare intre cele doua sarcini. La prima am fost apatica, trista si depresiva. Imi treceau tot felul de ganduri prin cap si ma intrebam mereu daca o sa fiu o mama buna," a marturisit Andreea Balan.  

Cantareata recomanda femeilor care vor sa aiba un copil sa fie atente la momentul pe care il aleg pentru a deveni mame. 

"Nu recomand sa faceti copii inainte sa fiti bine cu voi insiva, cu  psihicul vostru, cu corpul vostru, cu relatia cu viitorul tata al copiilor. Am incercat inainte sa o nasc pe Ela, sa parcurg acest proces de schimbare a mea ca om, pentru ca aveam niste traume personale din copilarie si nu numai. Se adunase tot felul de chestii si faceam terapie, citeam carti, calatoream si cand am simtit ca este momentul sa fac un copil, abia atunci am facut,” a spus Andreea Balan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan insarcinata Sarcina Andreea balan copii

Articole recomandate

Citeste si despre