Andreea Balan a fost externata. Ce spune despre zvonul conform caruia medicii au fost nevoiti sa-i extirpe uterul

/ / Modificat: 2019-03-08
Andreea Balan a fost externata. Ce spune despre zvonul conform caruia medicii au fost nevoiti sa-i extirpe uterul

Dupa 4 zile in care a trecut prin cel mai greu moment din viata ei, in urma unui stop cardio-respirator suferit in timpul operatiei de cezariana, Andreea Balan a fost externata.

Aceasta a spus ca abia asteapta sa ajunga acasa pentru a-i prezenta Ellei, fetita cea mare a cantaretei, pe surioara ei Clara Maria.

"Abia astept sa vad reactia Elei," a spus Andreea Balan.

Peste trei luni vrea sa revina pe scena

Vedeta a vorbit si despre recuperare si a marturisit ca spera ca peste trei luni sa-si reia activitatea si sa danseze din nou. Mai ales ca rezultatele analizelor si testelor pe care le-a facut dupa stopul cardio-respirator au iesit bune.

"Operatia nu ma mai doare atat de tare. Ma simt in forta si curajoasa! Am facut foarte multe analize, doua RMN-uri pentru a se vedea daca a fost afectat creierul si toate au iesit bine. Mie mi se pare ca sunt la fel ca inainte, dar poate ca nici nu constientizez ce s-a intamplat. Nu mi se pare ca s-a intamplat ceva. Eu in continuare o sa fac show", a precizat Andreea Balan.

A ramas fara uter?

Cantareata nu a vrut sa lamureasca zvonul potrivit caruia medicii ar fi fost nevoiti sa-i extirpe uterul, in urma emobliei cu lichid amniotic. Dar a povestit ca totul s-a intamplat dupa ce operatia de cezariana ii fusese inchisa.

"Este prea intim va vorbesc despre acest lucru. Dar, medicul inchisese deja operatia, apoi am inceput sa sangerez si a trebuit sa ma redeschida si impreuna cu celalti doctori sa ma curete de lichid," marturiseste Andreea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan nastere

Articole recomandate

Citeste si despre