Andreea Balan a facut anuntul. A depus actele de divort: "Ii puteti spune fostul sot"

/ / Modificat: 2020-04-24
Andreea Balan a facut anuntul. A depus actele de divort:

Intre Andreea Balan si George Burcea nu mai este cale de impacare. Iar ceea ce s-a intamplat chiar in ziua de Paste, cand cei doi si-au aruncat vorbe grele in mediul online, a fost picatura care a umplut paharul.

Cantareata a spus ca nu mai exista nicio sansa sa mai formeze un cuplu cu tatal fetitlor sale si a depus actele de divort.

"Ii puteti spune fostul sot, pentru ca actele de dicort deja s-au depus," a spus Andreea Balan la Antena Star.

"Relatiile sunt extrem de reci"

Artista a marturisit ca nu comunica deloc cu cel care, in septembrie, a mers in fata altarului, dar asteapta ca supararea sa treaca pentru a avea o relatie normala de dragul copiilor. "Relatiile sunt extrem de reci si sunt doar mesaje ciudate. Timpul le aseaza pe toate si peste o luna, doua, sapte, toata supararea asta va disparea," a mai afirmat Andreea Balan.

"Uita ca sunt mama fetitelor sale"

Vedeta a marturisit ca este dezamagita pentru ca George Burcea o ataca fara sa se gandeasca la faptul ca ea este, mai presus de toate, mama fetitelor sale.

"Imi pare foarte rau ca fostul meu sot loveste in mine si ca nu gandeste de multe ori, si uita ca sunt mama copiilor lui, si ca trebuie sa aiba o relatie civilizata cu mine, de dragul fetitelor. Eu am incercat pe cat posibil sa nu spun foarte multe lucruri si sa nu dezvalui cu exactitate lucrurile urate dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare ca el nu se poate abtine," a adaugat Andreea Balan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre