Andreea Balan a ales numele fetitei care se va naste peste doua saptamani

Andreea Balan mai are putin si naste, a intrat deja in luna a noua. Dar are mari probleme cu somnul. Solista a marturisit ca doarme doar 2-3 ore pe noapte.

Vedeta mai are aproximativ doua saptamani de asteptat pana isi va tine micuta in brate. In aceasta perioada, Andreea a fost avertizata de medic sa stea mai mult in pat.

andreea-balan-nume

Ce nume va purta fetita

Cantareata a decis si cum se va numi cea de-a doua fetita a familiei, dar a avut multe discutii aprinse cu sotul sau pana au ajuns la un numitor comun.

Si "bebelina", asa cum o alinta Andreea pe fetita din burtica, va avea doua prenume, la fel ca surioara sa, Ella Maya.

"Pe micuta o va chema Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Si va purta numele de Burcea-Balan, in loc de Balan-Burcea. O sa fim o familie cu patru nume diferite," a spus Andreea Balan, care si-a pastrat numele de familie dupa casatorie.

Vedeta a mai spus ca sotul ei a ales numele Maria, ca un tribut adus bunicii care l-a crescut si care l-a invatat foarte multe lucruri, fara sa stie ca si pe una dintre bunicile Andreei o cheama tot Maria.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan copii Andreea balan nume fetita

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA