Anca Serea, suferinta dupa cezariana. Ce le recomanda viitoarelor mame: "Va implor sa reconsiderati"

/ / Modificat: 2019-08-19
Anca Serea, suferinta dupa cezariana. Ce le recomanda viitoarelor mame:

Anca Serea a devenit mama pentru a sasea oara. Desi luase decizia de a naste pe cale naturala, asa cum s-a intamplat la celelalte 5 sarcini, lucrurile nu au decurs asa cum si-a dorit ea.

Pentru ca fetita era asezata in pozitie transversa, medicii au fost nevoiti sa-i faca cezariana.

Anca Serea se resimte dupa aceasta interventie si spune ca recuperarea a fost foarte grea. De aceea, fosta prezentatoare le recomanda viitoarelor mamici sa se gandeasca bine inainte de a recurge la operatie de cezariana.

"Ne-am externat mai mult de dorul copiilor si de sentimentul de vinovatie ca am lipsit prea mult de acasa! Sincer va spun ca as mai fi stat cateva zile, pentru ca starea mea de sanatate, desi aflata pe calmante, nu a fost una chiar excelenta, iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine si neasteptata, nemaiavand niciodata nici o alta interventie. Postarea asta este adresata in special viitoarelor mamici care se gandesc sa nasca prin cezariana: Va implor sa reconsiderati si sa ma credeti ca nu e cea mai buna alegere (va spune cea care a nascut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare)! Acum, ajunsi acasa, situatia e putin mai roz. Azi pot sa urc singura scarile, sa-mi alaptez puiul si sa rezist fara prea mult somn o noapte intreaga!", a scris Anca Serea pe blog.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca serea

Articole recomandate

Citeste si despre