Anca Serea se muta in casa noua. Cum arata locuinta

/ / Modificat: 2019-10-18
Anca Serea se muta in casa noua. Cum arata locuinta

Cand ai sase copii ai nevoie de foarte mult spatiu. Iar de a cest lucru si-au dat seama si Anca Serea si sotul sau, Adi Sana, si de aceea au decis sa-si achizitioneze o casa mai mare.

Vila in care au locuit pana acum are sase camere. Acestia au scos-o la vanzare si cer pe ea o jumatate de milion de euro.

Copiii au fost cei mai incantati pentru ca avea fiecare camera lui. Cantaretul a prezentat prin intermediul unui vlog pe canalul sau de You Tube casa in care va locui alaturi de sotie si cei 6 copii. 

curte

Vila are doua etaje si este asa cum si-au dorit, spatioasa si luminoasa si se afla intr-un cartier de langa Bucuresti. Momentan nu este mobilata complet, peretii sunt de un alb imaculat, iar parchetul ales este in nuante de alb si gri. Fiecare copil va avea camera lui, cu dressing si baie proprie. Asa cum era de asteptat, dormitorul matrimonial este foaret mare si are un dressing impresionant. 

casa

"Daca cei mici se ascund in casa asta nici nu-i mai gasesti," a glumit Adi Sana.

Nu se mai descurca singura

Anca Serea se descurca din ce in ce mai greu cu copiii, mai ales ca cel mai mic are doar 2 luni. Iar sotul sau sta destul de mult plecat in turnee. De aceea, fosta prezentatoare s-a decis sa apeleze la ajutorul unei bone care si o ajuta la cresterea celor mici. 

"E un pic mai greu. Adi e mai mult plecat. Ma ocup mai mult singura. Abia ma mai descurc. Ma ajuta mult mama mea. Acum sunt in cautare de bona. N-am cerinte speciale, imi doresc sa fie o doamna care sa iubeasca foarte mult copiii. Nu am pretentii sa gatesca, sa faca menaj, vreau doar sa iubeasca sa lucreze cu copiii, sa fie ca un fel de bunica daca se poate”, a declarat Anca Serea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca serea Casa noua 6 copii

Articole recomandate

Citeste si despre