Anca Serea isi va boteza fetita la conac. Ce meniu a ales fosta prezentatoare

/ / Modificat: 2019-11-04
Anca Serea isi va boteza fetita la conac. Ce meniu a ales fosta prezentatoare

Anca Serea si Adi Sana se pregatesc pentru botezul mezinei lor, venita pe lume in luna august. Leah Maria va fi crestinata la jumatatea acestei luni, cand micuta va implini trei luni.

Petrecerea de botez va avea loc la un conac din judetul Ialomita, unde sunt asteptati in jur de 100 de invitati. Meniul a fost ales de Anca si va fi unul cu influente traditionale romanesti avand in vedere ca de pe mese nu vor lipsi sarmalele.

"Pe 16 noiembrie o botezam pe Leah. Vom face evenimentul la o biserica la Manasia si dupa aceea, la conac. E un loc superb si acolo va fi si petrecerea. Cred ca voi canta si eu. Invitatii vor fi pana intr-o suta. Locul nu e foarte mare si am zis sa invitam prietenii apropiati. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e traditional. Nasii fetitei sunt cei care ne-au si cununat si care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana si Petru Berciu," a declarat, pentru Libertatea, Adrian Sina.

Sarbatoresc si 4 ani de casnie

Tot in luna noiembrie, pentru cei doi soti va avea loc un alt eveniment important. Anca si Adi vor sarbatori 4 ani de cand si-au unit destinele. 

"Pe 8 noiembrie implinim 4 ani de la nunta. Nu putem pleca in vacanta, fiindca avem foarte multe lucruri de facut, inclusiv mutatul in casa noua, proiecte, concerte. Vacanta va fi de Craciun si in ianuarie," a mai dezvaluit artistul.

Anca Serea si Adrian Sina au impreuna 4 copii, Noah, Ava, Moise si Leah, iar din relatia cu afaceristul Filip Poplingher, fosta prezentatoare TV mai are doi copii, pe David si Sarah. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca sana serea Botez fetita

Articole recomandate

Citeste si despre