Anca Serea, in lacrimi: "Plang pentru ca stiu ca va fi un proces destul de greu"

/ / Modificat: 2019-12-04
Anca Serea, in lacrimi:

Anca Serea si Adi Sina s-au hotarat sa se mute in casa noua, una mult mai spatioasa, dupa ce, in vara, familia lor s-a marit. A venit pe lume cel de-al saselea copil al cuplului, micuta Leah Maria.

Casa cea noua are 6 dormitoare, cate unul pentru fiecare copil, iar Anca Serea s-a ocupat singura de mobilarea acestora, pentru ca sotul sau a fost plecat in turneu.

"Pe noi ne asteapta o perioada foarte aglomerata pentru ca facem ce trebuia sa facem de mult: ne mutam. Trebuie sa facem foarte multe operatiuni, printre care cea de mutare efectiva," a spus Adi Sina.

Anca Serea, in lacrimi

Anca Serea a povestit ca i-a fost foarte greu sa se ocupe de amenajarea casei si tot mai are de pus la punct cateva detalii, pentru ca isi doreste ca cei mici sa aiba tot confortul atunci cand se vor muta in noua locuinta.

"A fost foarte greu sa mobilezi sapte dormitoare si un living si inca nu am terminat. Mai sunt mici detalii de pus la punct si ne dorim sa avem o casa frumoasa, un camin in care copiii sa fie fericiti si noi pe langa ei," a marturisit Anca.

Fosta prezentatoare este nostalgica atunci cand vine vorba de casa din care va pleca, pe care o va vinde sau o va inchiria.

"A devenit o casa neincapatoare pentru noi," a mai spus Anca."E o casa pentru noi, un camin, si daca pentru noi nu ar fi fost problema dormitoarelor si a copiilor care sunt din ce in ce mai multi si mai frumosi, nu m-as fi despartit de ea, mai ales ca avem multi ani aici.

Da, acum plang pentru ca stiu ca va fi un proces destul de greu, si emotional, dar sunt convinsa ca o sa ne acomodam destul de bine si in noua locatie," a transmis Anca Serea pe Facebook.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca serea Casa noua

Articole recomandate

Citeste si despre