Anca Serea a dat de greu cu cei 6 copii: "Caut o bona, abia ma mai descurc"

/ / Modificat: 2019-10-17
Anca Serea a dat de greu cu cei 6 copii:

Anca Serea a devenit mamica pentru a sasea oara in luna august. Vedeta a adus pe lume o fetita, perfect sanatoasa. 

Din pacate, refacerea dupa cea de-a sasea sarcina a fost una foarte grea, deoarece medicii au fost nevoiti sa ii faca cezariana de urgenta. 

"Nu s-a mai putut sa nasc natural, am facut cezariana de urgenta. Am ramas cu migrene foarte mari timp de doua saptamani, senzatii de voma, toata gama. Durere fizica mare, nu puteam sa urc scarile. Nu vreau sa descurajez pe nimeni, fiecare e liber sa faca ce vrea", a concluzionat Anca Serea.

Daca pana acum nu s-a plans ca ii este greu cu copiii, dupa cea de-a sasea nastere, Anca Serea a marturisit ca este epuizata si este in cautarea unei bone. 

anca-serea

"E un pic mai greu. Adi  e mai mult plecat. Ma ocup mai mult singura. Abia ma mai descurc. Ma ajuta mult mama mea. Acum sunt in cautare de bona. N-am cerinte speciale, imi doresc sa fie o doamna care sa iubeasca foarte mult copiii. Nu am pretentii sa gatesca, sa faca menaj, vreau doar sa iubeasca sa lucreze cu copiii, sa fie ca un fel de bunica daca se poate”, a declarat Anca Serea pentru click.ro.

Ava seamana cu taticul 

Anca a marturisit ca se simte o femei implinita si ca se bucura ca in sfarsit Adi Sina se poate bucura ca unul dintre copii seamana perfect cu el. 

"In sfarsit copilul numarul sase semana cu tatal ei. Și Ava seamana cu el, dar Leah are niste trasaturi fizice mai asemanatoare cu ale lui Adi. Are ochii lui. E un copil bun, doarme ziua-lemn si noaptea nu prea. Doarme cu noi in camera. De obicei dorm mai multi cu noi in camera, care cum apuca. Ii luam si ii mutam in camerele lor. Ea doarme cu noi, pana la un an va dormi cu noi. Ceilalti nu sunt gelosi. Moise, care e si el mic, mai doarme in patul ei, ea cu noi in pat. Ne organizam. E greu in weekend cand e Adi plecat si eu raman singura cu temele, cu joaca, mancarea, spalatul", a adaugat Anca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre