Anca Lungu, dezvaluiri dupa 5 ani despre sarcina cu emotii: "E o incercare grea pentru mame si bebelusi"

/ / Modificat: 2019-12-09
Anca Lungu, dezvaluiri dupa 5 ani despre sarcina cu emotii:

Pentru Anca Lungu exista viata si dupa divort. Aceasta si-a refacut viata alaturi de un afacerist grec, cu care si-a intemeiat o noua familie, in Franta. Anul trecut, fosta crainica a Observatorului a adus pe lume al doilea sau copil, un baietel, Georgios Alexander. Anca Lungu mai are o fetita, Natalia, din timpul mariajului cu Stefan Lungu.

Poveste cu final fericit

Aceasta a dezvaluit ca la prima sarcina a trecut prin mari emotii. Si asta pentru ca Natalia s-a grabit sa vina pe lume mult mai devreme, fata de momentul in care era preconizata nasterea, avand o greutate sub 2 kilograme. Anca Lungu a marturisit acest lucru abia acum, la 5 ani distanta, pe Instagram.

"Natalia a scotocit astazi prin cutiuta ei cu amintiri. "Uite, mami, cat de micuta eram!". Da, body-ul asta ii era putin largut la 2 saptamani, dupa ce s-a nascut.  Era mai fragila decat bebelusii cu care se joaca ea acum. Avea 1930 g. A venit cu 6 saptamani inainte de termen. Prematuritatea e o incercare grea pentru mame si bebelusii grabiti deopotriva. Din fericire, povestea noastra e una cu final fericit," a spus Anca.

Cea de-a doua sarcina a fostei prezentatoare a decurs normal, dar a stat cu emotii pana in ultima clipa.

"A doua nastere a fost la termen (42 de saptamani, atat cat te lasa in Franta) si totul a fost perfect. Asa ca am avut ocazia sa experimentez si bucuria unei nasteri la termen, fara emotii sau griji dupa," a mai scris Anca Lungu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Bebelus prematur

Articole recomandate

Citeste si despre