Alina Puscas s-a casatorit civil la doi ani dupa cununia religioasa

/ / Modificat: 2019-10-13
Alina Puscas s-a casatorit civil la doi ani dupa cununia religioasa

Alina Puscas a surprins pe toata lumea sambata, cand a publicat pe pagina sa de socializare mai multe imagini de la cununia sa civila.

Toata lumea credea ca Alina si medicul Mihai Stoenescu sunt casatoriti, deoarece in urma cu doi ani ei s-au casatorit religios. 

Cei doi nu facusera insa cununia civila, iar acum, dupa nasterea celui de-al treilea copil au decis sa fie cu actele in regula. Cununia a fost una restransa, invitati fiind doar apropiatii cuplului si cei trei copii. Alina a purtat o rochie alba, conica, cu volane, in care a aratat spectaculos, punandu-si in evidenta silueta perfecta. 

alina-puscas

”Dar voi nu v-ati mai casatorit o data in biserica ? Sau era logodna? Fericire maxima 😚”, a întrebat unul dintre vizitatorii paginii. Iar Alina Pușcaș a lămurit misterul: ”Atunci a fost logodna in biserica 😉😇😛”.

Nunta-surpriza in urma cu doi ani

In urma cu doi ani, la botezul uneia dinrre fiice, Alina a avut parte de o surpriza, cand s-a trezit si mireasa. 

„La biserica m-am trezit cu surpriza. Nu am stiut nimic. Mi-a pus cineva un buchet in mana si m-am trezit cu preotul care spunea in fata tuturor ca azi avem de infaptuit doua taine, a botezului si a cununiei. Mi s-au taiat picioarele. M-am uitat la Mihai si am spus: “E pe bune? Vorbesti serios?” Si, evident, am izbucnit in plans. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriza! A fost perfect!”, declara Alina in urma cu doi ani.

In luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mamică pentru a doua oara. Ea a adus pe lume o fetita, Melissa Antonia. Alina Puscas a devenit mamica pentru a treia oara in data de 3 august 2019. Vedeta a adus pe lume o fetita care a primit numele Iris. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre