Alina Puscas, despre problemele pe care le-a avut cu bonele: Nu stia ca o urmaresc

/ / Modificat: 2018-12-07
Alina Puscas, despre problemele pe care le-a avut cu bonele: Nu stia ca o urmaresc

Alina Puscas are doi copii, Alexandru, in varsta de 3 ani si Melissa, in varsta de doi ani. Vedeta are un program incarcat si a fost nevoita sa apeleze la ajutorul unei bone pentru a se descurca cu micutii. Dar a avut parte de cateva episoade neplacute si asa a ajuns sa schimbe patru bone.

"Pentru mine igiena este foarte importanta, nu imi doresc si nu am tolerat niciodata persoanele care sunt impulsive cand vine vorba de copii, sa vorbeasca foarte mult cu ei, sa se joace si cam atat. Altceva nu ma intereseaza, doar sa aiba grija sa nu se loveasca", a spus Alina Puscas, pentru revista Avantaje.

Actrita a vorbit si depre motivul pentru care a trebuit sa renunte la una dintre bone. A descoperita ca era depresiva.

"Am avut parte si de o doamna care era foarte trista. Nu mi-am dat seama din prima, poate si din disperare pentru ca eram in perioada in care trebuia sa filmez. Efectiv am descoperit la putin timp ca era depresiva. Am surprins-o, ea nestiind ca eu am ajuns acasa, stand pe scaun si uitandu-se drept in fata. Am stat si am urmarit-o sa vad cat timp sta asa. A stat o ora. A transmis aceasta stare si copilului si am incheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru ca nu ai cum sa cunosti un om dintr-un interviu si atunci te trezesti cu tot felul de surprize, din pacate,” a povestit Alina Puscas.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina puscas Alina puscas copii Bona

Articole recomandate

Citeste si despre