Alina Puscas a aflat sexul celui de-al treilea copil

/ / Modificat: 2019-04-02
Alina Puscas a aflat sexul celui de-al treilea copil

Alina Puscas va deveni mamica pentru a treia oara si a dezvaluit sexul viitorului bebelus, dar nu s-a decis ce nume va purta. Aceasta va avea o fetita, care se va naste in zodia Leu.

"Sunt insarcinata a treia oara, va fi si ultima. Nu mai am voie, pentru ca am facut cezariana de la prima, deci, este ultima sansa. Mihai ar fi vrut sa avem gemeni, dar nu ne-a iesit," a spus Alina Puscas, pentru Observator.

Aceasta a marturist ca sotul sau si-ar fi dorit un baietel.

"E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul ca el visa sa faca o ceata de baieti, nu sa fie dominat de fete, acolo, in casa. Si-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaica. Nu stim ce nume va avea, de-asta i-am zis doar "fata". Nu am nume, astept propuneri," a povestit actrita.

Alina Puscas a avut parte de o sarcina dificila in primele doua luni, in care s-a simtit foarte rau. Dar a depasit acea perioada, iar acum nu mai are nicio problema.

"Mananc tot ce prind! Incerc totusi, sa evit pe cat posibil grasimile nesanatoase si carbohidratii. Desi e foarte greu, pentru ca acum, in perioada asta, imi plac dulciurile si mai mult!," a mai marturisit vedeta.

Alina Puscas mai are un baietel, Alexandru, si o fetita, Melisa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina puscas Alina puscas copii Alina puscas sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre