Alessandra Stoicescu si-a botezat fetita. Cine sunt nasii micutei

/ / Modificat: 2019-10-21
Alessandra Stoicescu si-a botezat fetita. Cine sunt nasii micutei

Alessandra Stoicescu si sotul sau, Sergiu Constantinescu, si-au botezat fetita, pe micuta Sara Maria Francesca. Fiica prezentatoarei TV a avut doua perechi de nasi. Prima pereche a fost Gabriela Firea si Florin Pandale, iar cea de-a doua pereche a fost un cuplu apropiat familiei. Emotiile au fost foarte mari pentru Alessandra Stoicescu la ceremonia de la biserica.

"Sunt extrem de emotionata. Ea e cumintica pana acum. E foarte cuminte. Nasii sunt pregatiti," a precizat Alessandra Stoicescu, la Antena 3.

Petrecerea a adunat multe vedete

Petrecerea a avut loc la un restaurant de cinci stele din Bucuresti, la care au participat familiile celor doi parinti dar si prietenii apropiati. Printre acestia s-au numarat Dan Negru si sotia sa, Dan Capatos impreuna cu partenera sa, dar si Mirela Boureanu Vaida, care a sustinut si un program artistic.

Alessandra Stoicescu a purtat doau tinute labotez. La biserica a imbracat o rochie rosie, iar la restaurant s-a schimbat intr-o rochie lunga, neagra.

botez

Si nasa Gabriela Firea a etalat doua rochii. Prima a fost realizata din voal de culoare crem si dantela in partea de sus, iar seara a optat pentru o rochie pana la genunchi din dantela.

Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu au devenit parinti pe data de 28 iulie. Pentru prezentatoare, acesta este primul copil. Sotul sau mai are o fiica din prima casatorie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alessandra stoicescu Botez fetita

Articole recomandate

Citeste si despre