Adevarul despre despartirea dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol

/ / Modificat: 2019-06-14
Adevarul despre despartirea dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol vor semna actele pentru divort saptamana viitoare, dupa 12 ani de mariaj.

In casnicia celor doi au aparut primele probleme in timpul vacantei de vara de anul trecut, iar in decembrie actorul a parasit caminul conjugal. Fetita lor, Ruxandra, a incercat sa-i impace, dar nu a reusit.

"El s-a mutat inainte de Craciun intr-un apartament al parintilor lui, iar ea a tot incercat sa rezolve criza din mariajul lor. Timp de doua luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au intalnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fara nervi, insa el a ramas la ideea lui ca vrea sa fie liber si sa-si traiasca viata. Probabil traverseaza o criza existentiala tipica barbatilor trecuti de 40 de ani. In ultimele trei luni, Papi a rupt orice legatura cu sotia si cu fiica lui. Rareori ii transmite Ioanei mesaje prin intermediari", a dezvaluit o sursa pentru Click.

Mama si fiica, la psiholog

Zilele trecute, Ioana Ghinghina a dezvaluit pe blogul sau ca a apelat la ajutorul psihologului pentru a putea trece peste acest moment greu din viata sa. "Jucam teatru mai ceva ca in seriale", marturisea actrita. Dar, se pare, ca nu doar ea a avut nevoie de ajutorul specialistului. Si fetita cuplului merge la psiholog.

"Pentru a depasi cu bine aceasta perioada, Ioana si Ruxi merg la psiholog, iar situatia e sub control. Ruxi petrece mai mult timp cu mama ei si practic viata ei nu s-a schimbat major. Insa pentru Ioana era important ajutorul lui Papi si al parintilor lui care acum nu ii mai raspund la telefon si nu mai sunt interesati nici de Ruxi. El a cerut divortul, nu ea, iar Ioana ii va face pe plac doar pentru a avea liniste sa-si creasca fetita. Ei nu au stabilit cum isi impart bunurile comune pentru ca el nu ii mai vorbeste", a mai precizat sursa mentionata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Ioana ginghina divort Alexandru papadopol

Articole recomandate

Citeste si despre