Adelina Pestritu se simte mai feminina ca niciodata in ultima saptamana de sarcina!

/ / Modificat: 2018-07-26
Adelina Pestritu se simte mai feminina ca niciodata in ultima saptamana de sarcina!

In luna a 9-a de sarcina, Adelina Pestritu se simte mai sexy si mai feminina ca niciodata si nu ezita sa le arate acest lucru si fanilor sai de pe Instagram. Insarcinata in 38 de saptamani, vedeta nu s-a sfiit sa pozeze aproape de dezbracata, starnind numai admiratie in randul urmaritoarelor sale, care nu mai contenesc sa o laude pentru silueta ei.

#38weekspregnant 🧘🏻‍♀️

A post shared by A D E L I N A 🍓 E •D •A (@adelina.pestritu) on Jul 24, 2018 at 10:49am PDT

Adelina a avut o sarcina usoara si chiar daca nu s-a abtinut de la deliciile culinare la care a poftit in aceste 9 luni, silueta nu i-a fost afectata mai deloc. Se pare ca pe vedeta a ajutat-o foarte mult faptul ca a facut sport chiar si in perioada sarcinii, sub atenta supraveghere a antrenorului sau personal.

Ce semnificatie are Zenaida, numele ales de Adelina pentru fetita ei

Peste doar o saptamana fosta prezentatoare tv isi va cunoaste fiica, pentru care a ales deja un nume: Zenaida-Maria. Chiar daca foarte multi au criticat alegerea Adelinei cu privire la numele fetitei, vedeta nu s-a lasat descurajata, motivand ca Zenaida are o semnificatie aparte in mitologia greaca.

“Numele este de origine greceasca si provine de la numele Divinitatii Supreme din mitologia greaca, Zeus. Semnificatia numelui este lumina, cer luminos. Ne-am dorit sa fie un nume rar intalnit si placut auzului, iar noi il consideram special si potrivit pentru ingerasul nostru”, a marturisit Adelina Pestritu pentru revista Viva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete gravide

Articole recomandate

Citeste si despre