Adelina Pestritu, rapuns pentru cei care o critica pentru ca este o mama permisiva: "Ma cam iau de urechi"

/ / Modificat: 2019-11-29
Adelina Pestritu, rapuns pentru cei care o critica pentru ca este o mama permisiva:

Adelina Pestritu si-a dorit foarte mult un copil pentru a fi cu adevarat fericita. Iar visul ei a devenit realitate in urma cu un an si trei luni, cand a adus-o pe lume pe micuta Zenaida Maria. Fosta prezentatoare este topita dupa fetita sa pe care o rasfata foarte tare si o lasa sa faca tot ce vrea ea. 

De aceea, fosta prezentatoare a fost de multe ori criticata pe retelele de socializare de mamicile care ii reproseaza ca este mult prea permisiva cu Zenaida. Satula sa mai fie aratata cu degetul, Adelina Pestritu a reactionat si le-a raspuns tuturor celor care o critica.

"In momentul de fata suntem in etapa in care ii spun ca are voie la orice, iar cei din casa ma cam cearta, ma cam iau de urechi si-mi spun de fiecare data ca o sa creasca si o sa invete sa faca tot ce vrea, pentru ca eu i-am permis. Eu mai am putin de umblat la mine, dar in aceeasi masura vreau sa pastrez o balanta corecta in care copilul meu sa exploreze, sa se dezvolte, sa adune informatii si in aceeasi masura sa devina un copil responsabil, un om responsabil si un adult intotdeauna cu simtul raspunderii si civilizat, educat, care sa fie un exemplu pentru ceilalti," a povestit Adelina Pestritu pentru VIVA!.

Nu vrea sa fie o mama drastica

Fosta prezentatoare a mai spus ca permisivitatea ei are limite, in sensul ca nu-si lasa fetita sa faca lucruri riscante, care i-ar putea pune sanatatea in pericol.

"Tot ce presupune un pericol este evident ca este pe lista de "NU." Dar e normal sa las un copil sa vada ce se afla in sertarele mamei ei, pentru ca eu le-am scotocit de la un cap la altul pana am devenit adolescenta si ii furam mamei hainele, pantofii si rujurile. Erau rujurile alea verzi care de fapt se faceau rosii. Ar fi nedrept din partea mea sa fiu o mama atat de drastica si sa imi pun copilul la zid, cand el e in plina dezvoltare. E normal sa o las sa descopere si o sa vin in spatele ei si o sa-i explic ca daca a scos ceva din sertare, trebuie sa puna si la loc, sa vada ca exista si reversul," a mai spus Adelina Pestritu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Fetita adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre