Adelina Pestritu, probleme cu fetita sa. A ajuns la medic dintr-un motiv mai neobisnuit

/ / Modificat: 2020-01-23
Adelina Pestritu, probleme cu fetita sa. A ajuns la medic dintr-un motiv mai neobisnuit

Adelina Pestritu a avut ceva de tras cu fetita sa, atunci cand trebuia sa o adoarma. Micuta Zenaida era obsnuita sa adoarma numai in brate, pentru ca asa a ales Adelina si sotul sau sa procedeze inca din primele zile de viata ale fetitei lor.

Dar a fost foarte greu sa o dezvete de acest obicei, pentru ca micuta n-a mai dorit sa accepte niciun alt mod de a adormi. Fosta prezentatoare a povestit ca, uneori, Zenaida se trezea si de 15 ori pe noaptea pentru a fi plimbata. 

Adelina Pestritu, la medic cu fiica sa

Ingrijorata, fosta prezentatoare a apelat chiar si la un medic somnolog, pentru a scapa de aceasta problema.

"Daca va amintiti, in urma cu cateva saptamani scriam in postarile de pe SM ca efectiv suntem disperati din cauza faptului ca Zeny nu adoarme neplimbata in brate prin toata casa si, mai grav, uneori fiind nevoiti chiar sa iesim dupa miezul noptii din casa si sa dam ture cu masina pana o ia somnul. (...)

Fara sa vreau imi amintesc despre cuvintele doctorului nostru pediatru care atunci cand Zeny avea 3 luni ne avertiza sa avem grija ce metoda aplicam cand vine vorba de somnul bebelusului nostru pentru ca asa o vom tine mult timp inainte si va fi greu de dezvatat. Ne sugera la momentul respectiv sa o tinem in brate doar pentru a-i da sa manance, pentru a o iubi, a ne juca cu ea, dar sa nu o adormim plimbata.

Noi, Batman!!! Nu stie nimeni mai bine ca noi cum sa o adorma pe Zeny. Cand mai venea o alta persoana din exterior si ne spunea acelasi lucru, deja deveneam iritati: "Cum? Noi sa n-o adormim in brate? Pai doar un copil avem, lasa ca are timp sa adoarma singura," a scris Adelina Pestritu pe blogul sau. 

Acum, Adelina s-a linistit pentru ca Zenaida a inceput o noua etapa. Adoarme singura, chiar daca in primele zile a plans. Insa mama sa nu a cedat.

"Imi era teama sa o las sa planga. Insa ca o mama grijulie ce sunt m-am documentat si am aflat ca plansul nu face deloc rau, ba mai mult, ii ajuta pe bebelusi sa elimine hormonul de stres cu conditia sa nu-l lasam singur in camera, ci sa-i fim alaturi, sa-l mangaiem, sa-l pupam, sa-i vorbim usor, sa nu se simta abandonat si neajutorat," a mai scris Adelina Pestritu.

Sursa: Blog Adelina Pestritu 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Somn

Articole recomandate

Citeste si despre